Over mij

Mijn naam is Lindy Waldeck en ik woon in het mooie Enkhuizen in de Noord-Hollandse regio Westfriesland. Ik zong al voor ik kon praten en ik kan me een leven zonder muziek gewoon niet voorstellen.

SOLO

Naast mijn eigen naam gebruik ik ook nog de naam van de inmiddels opgeheven band “Jazz & More”, dit beschrijft namelijk perfect wat “mijn muziek” is, een mix van stijlen. Ik hoor en zing graag jazz, maar ben ook dol op rock, blues, pop, klassieke muziek en verder eigenlijk alle muziek die me op de een of andere manier laat huilen, lachen of iets anders laat voelen.

Met behulp van crowdfunding heb ik in 2013 een album uitgebracht met uitsluitend eigen nummers. Maar ik zing ook graag werk van anderen. En ik maak nog wel eens een alternatieve, soms wat cabareteske tekst, op bestaande nummers. Dat laatste doe ik dan vooral in het Nederlands. Verder zing en schrijf ik meestal in het Engels.

SAMEN

Ik zing ook graag samen met anderen. Bij Projectkoor Young Forever voel ik me erg thuis. Samen mooie klanken en voorstellingen maken, onder leiding van Alex Hylkema. Helaas kunnen onze voorstellingen in 2020 geen doorgang vinden. Nieuwe data maken we zo snel mogelijk bekend.

Ben je een muzikant, en lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan contact met me op.

VERDER

Heb ik ook nog gewoon een baan en hou ik me o.a. bezig met het digitaliseren van de dienstverlening bij 3 gemeenten.