Over mij

Over mij

Mijn naam is Lindy Waldeck en ik woon in het mooie Enkhuizen in de Noord-Hollandse regio Westfriesland. Ik zong al voor ik kon praten en ik kan me een leven zonder muziek gewoon niet voorstellen.

SOLO

Voor mijn muziek gebruik ik ook wel de tag “Jazz&More”, het is een mix van stijlen. Ik hoor en zing graag jazz, maar ben ook dol op rock, blues, pop, klassieke muziek en verder eigenlijk alle muziek die me op de een of andere manier laat huilen, lachen of iets anders laat voelen.

Met behulp van crowdfunding heb ik in 2013 een album uitgebracht met uitsluitend eigen nummers. Maar ik zing ook graag werk van anderen. En ik maak nog wel eens een alternatieve, soms wat cabareteske tekst, op bestaande nummers. Dat laatste doe ik dan vooral in het Nederlands. Verder zing en schrijf ik meestal in het Engels.

SAMEN

Ik zing ook graag samen met anderen. Ik heb o.a. gezongen bij Pop Musicalkoor Broadway en Projectkoor Young Forever, en zing nu bij het gezellige Enkhuizer Koor. Ook heb ik in bands gezongen (lead- en backingvocals), en samengewerkt met andere muzikanten.

Ben je een muzikant, en lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan contact met me op.