Over mij

Mijn naam is Lindy Waldeck en ik woon in het mooie Enkhuizen in de Noord-Hollandse regio Westfriesland. Ik zong al voor ik kon praten en ik kan me een leven zonder muziek gewoon niet voorstellen.

SOLO

Voor mijn muziek gebruik ik ook wel de tag “Jazz&More”, het is een mix van stijlen. Ik hoor en zing graag jazz, maar ben ook dol op rock, blues, pop, klassieke muziek en verder eigenlijk alle muziek die me op de een of andere manier laat huilen, lachen of iets anders laat voelen.

Met behulp van crowdfunding heb ik in 2013 een album uitgebracht met uitsluitend eigen nummers. Maar ik zing ook graag werk van anderen. En ik maak nog wel eens een alternatieve, soms wat cabareteske tekst, op bestaande nummers. Dat laatste doe ik dan vooral in het Nederlands. Verder zing en schrijf ik meestal in het Engels.

SAMEN

Ik zing ook graag samen met anderen. Bij Projectkoor Young Forever voel ik me erg thuis. Samen mooie klanken en voorstellingen maken, onder leiding van Alex Hylkema. Helaas konden onze voorstellingen in 2020 en 2021 door covid19 geen doorgang vinden. In 2022 zijn we gestart met een nieuw project. Hopelijk kunnen we dat binnenkort ook aan het publiek laten zien en horen.

Ben je een muzikant, en lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan contact met me op.